žárovky

žárovky

Anotace: dneska začnu jinak:-)

Chtěla jsem probudit den,
Ale mezi prsty mi zhasnul
Žárovka praskla a
způsobila zkrat v mé duši
Tak mám noc co ruší
světlým myšlenkám
Chtěla jsem probudit prázdnotu co v nás dřímá
Když nahými slovy nás objímá.
P.S.,,Koupím ty nejsilnější žárovky co mají,
vyměním je a rozsvítím,aby byla vidět pravda.
Už nechci tmu,která přikrývá pod peřinou nicotu
Autor laura3, 17.12.2006
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

:)

17.12.2006 11:17:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí