Dobrou ..

Dobrou ..

Anotace: snad poslední

Dobrou Noc

Poslední slovo před Tvou cestou pryč
a já, zklamaná,
zlámaná z tvrdé postele,
zmlácená z myšlenek,
a snad zastrašená slzami...
Zamykám za Tvými zády
S naivitou v očích
A touhou na rtech..

---

Procházím tmavou chodbou
Tou, co mě tak chladí
Tam, kde strach se mi směje do tváře
Nerea guji...
Utíkám do tepla po točeném schodišti
Do peřiny
Zahřátou Tvým tělem

---

Chci spát
Tak přestaňte
Stíny udušené tapetou

Dobrou Noc
Pavle
Sestřičko

Živote
Autor Jane, 17.12.2006
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: L.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutně krásná, krásně smutná...

20.12.2006 10:33:00 | Raymond

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí