louže - anotace: cestám tam...

louže - anotace: cestám tam...

Anotace: -

..dojít si pro smrt

jedním z pátků
aby jsi mohl od začátku
zas čistý ránem jít
nemusíš číst a míti bradku
a pravdy z vína pít
aby jsi pochopil
že to co jsi tady pil
je vodou zkaženou
pro mysl blaženou
je světlem tma
a startem cíl
proměníš v popel jinovatku
a v radost soužení
tak snadno vzdáš se hmotných statků
a z louže dní
už jenom loků pár
snad z noci čar
jen hvězdář pozná
že jazyk už máš u dna
a cesta bludná
má už směr

Autor zenge, 06.11.2011
Přečteno 240x
Tipy 14
Poslední tipující: E.T.Jane, teď už nikdo, hašlerka, ziriant, Kars, Mario de Janiero, Holis, zenge, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš nádherně...ST!

11.11.2011 20:03:29 | hašlerka

Cesta má je jednosměrná
vytýčená žádná změna
v žádném směru
na to seru...
ST!

07.11.2011 13:45:39 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí