Kavárenská..

Kavárenská..

Anotace: .

Bylo časné děštivé ráno
seděli jsme tam jen spolu
a slova sama procházela ven
o cigaretách a kávě,
bylo mi lehko
a únavu si nechával na zítra
Bylo časné deštivé ráno
od Té doby co jsem Tě potkal,
miluji Tě, rty odříkávaly potichu semnou
jen mi dovol a rád Ti ukáži kde
bylo tak třičtvrtě na čtyři..
Od té doby už nesladím..
Autor Roger, 06.11.2011
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: hatlapatla, jvacl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí