Manou hvězd

Manou hvězd

Anotace: -

.

V rostoucí knize
našel jsem tvůj popis

v knize hříchů
jsi hned za heslem: Pastis

v rostoucím duchu
z polámaných nehtů

z odepsaných vlaků
co mi jezdí ve snu

na příjezd
čekáš u bran nekonečna

jsi tak trochu nepolapená
a věčná

smýšlíš o mne jako o bláznovi

a každé ráno
tříštíš zrnka kávová
odráží se ode mne
čtyřlístky a podkovy

v lomu
srdcí
mám svůj díl

v chodu
přeci
zakřivíme světlo
líp

pod obočí
píšu asfaltem tvá jména

ne
nejsi anděl
nejsi pěna

pod značky
a kříže
vdechuji život
motorkářům

lapená si ve mně
a já v tobě
sahám na úl

s křídly namočenými
do neschnoucího likéru

jsi můj anděl
padlých záměrů

„opusťte srdce
došlo k vážné havárii“

bolest tak měkkce
líbá mne na šíji

za polární září
ironie
nekonečna

vychýlená hvězda
odlétá
a není vděčná

.

Autor blue, 06.11.2011
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Liška76, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vdechuji život motorkářům,ledním MEDVĚDŮM a asfaltářům...někoho jsi mi hodně připomenul..dík krásně napsané!!

07.11.2011 08:41:34 | Liška76

zvlaštní ... ještě si ji prečtu doufám víckrát :)

chybí mi tady jedno tlačítko :) vždyť mě již trošilinku znáš

06.11.2011 23:31:05 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí