věčná ale

věčná ale

Anotace: -

.


Marnotratná
jsou rána
nevratná


a v těch chvílích
dumavého
oblaku


vystřelujeme páchnoucí
věže
do mraků


otce i syna


navázala si mozzarellu
na Pandořina křídla


a teď sněžíš
v uhlíku


helium
se dusí v kyslíku


maková pole
jako hlavy


kosím
a nezní rady


pod výdechy
mocných draků
snesou se až
do polštářů
do rozpaků


rozbombardovaná břicha
kráterové návrhy


sedíš mi na lemu šatů
pumou mě tížíš
na nebi


křičím
že nejsem na prodej
nejsem levná


a pak mi setnou hlavu
a budu jen báseň vzletná


tvůj Bůh


tvá celá ruka


potrhaná
od poezie
mistra vlka


člověčinou se dusíš v kleci
světa


není to tvá
pravá tvář
co mne spletla


.

Autor blue, 07.11.2011
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: jvacl, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST

02.12.2011 08:27:39 | jvacl

asi už měknu, blue...:P

13.11.2011 20:21:55 | Lagedama

hm ...

07.11.2011 13:38:42 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí