S.M.R.T.

S.M.R.T.

„S“ jako had, jenž kroutí se planinou. Jako provázek, který byl přetržen v půli. Nevidíš za roh. Až pozvolnou chůzí docházíš k cíli.

„M“ to je cesta dlouhá a klikatá, co nahoru jde a dolů zas padá. Ostré hrani ti dokáží ublížit, když procházíš tak blízko nich.

Tvrdost je popsána písmenem „R“. Človíček, co snaží se pohlédnout vpřed, avšak napůl klečí před svým osudem. Zkouší vstát a jít dál, ale už nikdy se nevrátí.

Litera „T“, to je křižovatka cest i ulice slepá. Místo, kde něco končí a možná něco začíná. Je jen tvá volba, jak tenhle symbol bereš.

Čtyři písmena dávají dohromady to slovo. Slovo, které charakterizuje každý ze symbolů, jenž ho tvoří. Více čí měné. Krutě či mírně.

Smrt ukončí život ve chvíli krátké, rychlé, tvrdé a mnohdy nečekané. pro někoho je to konec všeho.

Pro mě…možná…začátek!!! Kdo ví…!?
Autor Michal Bekosh, 07.11.2011
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí