Dies irae

Dies irae

Anotace: -

Nade mne není

ať se mě bojí

já a mé jmění

mi za to stojí

 

mám černé brýle

ve dne i v noci

umím zdařile

snít bez emocí

 

kde, s kým, jak, kudy

hlava-nehlava

má všeho všudy

náruč pažravá

 

neobejímá

nic bez brnění

bloumat očima

sdílí umění

 

po snadných ziscích

just v kalných vodách

tekutých píscích

se škodnou v botách

 

kterak jsem chytrý

pokud jde o mne

skvělými jitry

cílevědomě

 

k proroctvím mířím

o ´Dies irae´

jmění rozšířím

již beztak širé

 

epilog změnit

svým vlivem získat

know-how jak nezhnít

zdědit konfiskát

 

Adama, Évy

bohatství ráje

z fíku, či z révy

mít list, nechcaje

 

jinak, než po větru

k bohatším zítřkům

teorie superstrun

rozkroutit kliku

 

mít všechno se vším

být branou střežen

´ego´ konejším

- vítr neselže

 
Autor Petbab, 07.11.2011
Přečteno 391x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Adrilus, Heavy, labuť, fialová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Nechcaje jinak než po větru..."

07.11.2011 22:53:03 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí