Poloviční

Poloviční

Anotace: -

Ploužím se městem tiše a líně,
lidi dívají se,
a neslyší, jak bolest křičí ve mě
Uvnitř těla zima protéká,
jak horská řeka,
od léta...do léta.

Těžké nohy kamsi mě vedou,
cestu ztrácejí,
už po ní nepůjdem ve dvou...

Zbyl mi jen poloviční zrak,
svět je černý,pustý,
...už k němu vzhlížím jenom tak...
nebe bez hvězd, slunce..bez oblak

Dny plynou,
zahalené v černém závoji,
stejně i slzy mé,
jenž přímo do ran srdce  stékají.

Zbyl mi poloviční život,
poloviční čas,
poloviční duše...uvnitř nás

Sbohem dát nemohu,
bez poloviny srdce nejde žít
jen stín v mém těle...
chci zas celá být..
Autor Lenny, 07.11.2011
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: Liška76, Live to fight, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To bolí..zase bude líp.

08.11.2011 09:01:36 | Liška76

:( pěkně napsané..vím jaké to je, a rozumím... ST

07.11.2011 21:52:09 | Live to fight

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí