Pod pás

Pod pás

Lakem na nehty lepím rány,

z papíru jezero tvořím.

Černým lakem kreslím vrány,

pomalu zaživa hořím.

 

Proč se vždy trefíš pod pás

a do očí vleješ mi moře?

Nenech se zlákat za čas

a nenech se zaživa shořet.

(Nejsi Jan Hus)

 
Autor Live to fight, 07.11.2011
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: Live to fight, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poslední...no to v závorce, to mělo bejt jako vtip nebo tak něco?

07.11.2011 23:36:52 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí