Příliš realitní realita

Příliš realitní realita

Anotace: -

šťopičku něčeho vostřejšího

brusinky naložený v rumu

starou medovinu

a tvoje polibky ve tmě

 

tavím se jako svíce

pod tvýma rukama

koušeš mne do rtu

 

zatraceně

 

zhasínají lampy

na naši počest

jen slunce u oběda drze probleskovalo

skrze mraky

a kresby na záclonách jako

triviální ptáci pokřikují

co nechceme slyšet

 

chceš to slyšet?

pamatuješ, jak na nebi pořád svítí jen ta jedna hvězda?

myslíš, že je naše?

 

ve dveřích

na schodech.

je mi zima

choulím se ti v náručí

 

a

kdybych nemusela ráno vstávat

tak.....

 
Autor Lucijena, 07.11.2011
Přečteno 368x
Tipy 10
Poslední tipující: qpal, Liška76, jvacl, drsnosrstej kokršpaněl, Lucijena, j.c.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherný; poetika v balení, jak jí čtu rád

16.11.2011 07:21:35 | drsnosrstej kokršpaněl

Neshasl jsem lampu na počest této básně,
ale na počest upřimnosti... nevstávat
:o)

09.11.2011 10:41:20 | j.c.

Hezký životem proplouvající.

08.11.2011 08:34:09 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí