osud - dosud

osud - dosud

Anotace: -

Zajídám se posledním chlebem,
necítím rozdíl mezi peklem a nebem.
Zajeté koleje prorostla tráva vysoká.
Tu už nikdo dnes neposeká.

... Možná z jara, teď se blíží zima.
Vraždivý mráz, horečky, rýma.
Cítím bolavé zítřky už dnes.
Ta bolest pokácí celý les.

Nezavírej oči nechoď spát.
Neopouštěj mojí duši tisíckrát.
Jednou to stačilo, teď je to po druhý.
Můj život už, můj život pouhý!

Řekni už dost, copak nejsi nasycen?
Vykořisťuješ neustále, jsi cizincem.
Nocí se toulá duše Tvá,
ani se Tě nezeptá.

Bez kontroly neustále,
míří moje já pořád dále!
Autor Richie12, 08.11.2011
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76, kavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím , si že každý měsíc je svým způsobem krásný .
Moc pěkná a souhlasím s Liškou . Jirka

08.11.2011 11:04:29 | kavec

I zima má své krásy..hezká.

08.11.2011 08:31:25 | Liška76

nešlo o zimu, ale o mě :)

13.08.2013 10:24:26 | Richie12

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí