Stojím jen slzy

Stojím jen slzy

Anotace: ...no přečti....

Člověk mě pozná a stojím ho jen slzy,
každý toho má dost velmi brzy.
Přátelství se mnou bolí,
a slzy se jen roní......

Mé srdce to tíží,
oči se mi klíží.
Noc se blíží.......

Přichází výměna bolesti,
můj strach padá do polštáře,
čekám zas jen na světla záře....
nastane opět výměna hořkosti a bolesti...
Autor Dušekteráztroskotává, 17.12.2006
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí