VERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 9 (k zamyšlení)

VERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 9 (k zamyšlení)

Anotace: -

Nevěra


Nevěrný manžel

to je dnes běžné

Ale…

Nevěrný milenec

to je už  hrozné

 

Nic není jen tak

Lásce  podléhají mnozí

Žár těl v chladu mizí

Též za mírného vánku

Ráno kruté probuzení

z nedostatku spánku

 

Navrať

radost dnům

lásce čas

ať žije zas

v každém z nás

 

Přibliž se
svým snům

probdělým nocím

novým dnům

 

Rozhodnutí


Než zhasla svíce

lokl si slivovice

nenapsal nic více

Piš nepiš

Já vím své

No tak ádié

 

 

 

Autor RU 82, 08.11.2011
Přečteno 219x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí