Do stromů

Do stromů

Anotace: -

Tichý vítr bere vůli,

skrze stromy lehce vane,

tak jako síla tvá...nepřestane.

A ještě více...prudkým deštěm

se již brzo stane

 

Říkám vstaň a bij se

říkám vem si vše

a ještě víc, než kdy předtím

dokud paže tvé to unesou.

 

Sejmi ze mě tíhu světa

ta co zbyla, co neulétla

skrze prsty, do stromů

tam kde vítr vane...

a vanout nepřestane.
Autor greenus, 08.11.2011
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: Liška76, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný zvlášť poslední sloka se mi líbí.

08.11.2011 08:28:25 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí