Ve vlnách rozkoše

Ve vlnách rozkoše

Anotace: -

Ve vlnách rozkoše Femme fatale zmatená,

Tvé hráze bořím,

Tvá kůže je zjizvená,

Můžu víc, chceš to,

Nebuď tak při zemi,

Skolím Tvé zábrany,

Šeptám Ti… vzdej se mi..

 

U hrobů poklekám, zvony dál bijí,

Upíři moji krev bez řečí pijí,

Dám Ti víc, dej mi víc,

Nebuď dál při zemi,

Kašli už na lidi..

A celý vzdej se mi!

 

Polib mě, uhraň mě,

Nechci jen v posteli,

Užij si, vem si mě,

Než nás smrt rozdělí!

 

Kuchyň i lodžie,

Parčík i náměstí,

Pouta i něha Tvá,

Svedu Tě na scestí…
Autor Ammazonic, 08.11.2011
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí