Na dně motýlích hnízd

Na dně motýlích hnízd

Anotace: -

Pravda se ukrývá na dně motýlích hnízd

A prachem z křídel si pudruje svou pravou tvář

Výpravy do světa lidí znamená do knihy jízd

Tu vydává potají  ukrytou  pod názvem Snář

 

Život ji lustruje řádky neznaje klíč

Stránkami bloumá a pláče že neumí číst

Slzy mu rozpustí inkoust a kouzlo je pryč

Suchý mu zpravidla zbude jen poslední list

 

Ten zachoval prázdný a sám bude jej psát

O hledání pravdy tak napíše zas další báj

Pak lomí rukama, co všechno mohl už znát

Nakonec popíše svět, i když mohl mít Ráj.

 
Autor Bolder, 08.11.2011
Přečteno 228x
Tipy 3
Poslední tipující: jvacl, Liška76, fialová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K zamyšlení....hezká.

08.11.2011 15:45:55 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí