Racionálně

Racionálně

Anotace: -

Nechci být pitomý

Mít z mozku trosku

Vipl jsem proto svědomí

Vstříc vyššímu postu

 

Načež mi začala

Chátrati duše

Můj přerod zaspala

A už je po záruce

 

Už asi po sté

IQ mi měří

A stále roste

Aspoň tomu věřím

 

To podle tabulek

které sám píši

Já vůdce figurek

Určuji co je nižší

 

Ti s lidskou tváří

Zkoušeli marně

Vést přece musí

Racionálně

 

A proto ku prospěchu

Populační masy

Pořádek za neplechu

Možná, někdy, asi

 

Ano či ne

Nač býti striktní

Lhát svému svědomí

Radši jej vipni

 

I ty, i ty, i ty

Zapomeň na svědomí

Buď v tom svědomitý

.

.

.

Pitomí jako my
Autor Bolder, 08.11.2011
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí