Dnes v noci

Dnes v noci

Anotace: -

Země mě nevítá

nebeské smetí jsem

lidstvo - crew zemitá

dopad s full servisem

 

nečeká.. ´přímo hleď´

aniž by omrkla

nebe své naposled

někam se neshlukla

 

do ulit hlemýždích

skořápek vypuklých

aneb do velryb břich

očima z děr kuklí

 

asteroid nezhlédla

jak kácí Everest

hrůzou pak pobledlá

jako chřestýše chřest

 

vrz osi pozemské

uslyší klapavý

faux pas společenské

protokol nestráví

 

ani s obtížemi

kdyžtak jen přežije

diplomacie v Zemi

již z periférie

 

sluneční soustavy

návštěva ´potěší´..

- dál kámen toulavý

maraton poběží?

 

 

 

 
Autor Petbab, 08.11.2011
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, jvacl, Lota
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tomu říkám fantazie!Moc hezké.

08.11.2011 15:43:46 | Liška76

...
SCI-FI, FANTASY...jak rádo se člověku utíká z reality

08.11.2011 15:03:27 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí