LeTaDLo

LeTaDLo

Anotace: -

plné letadlo nad oblaky
lidé sedí, vůbec netuší
co za chvíli bude jasné
každému se srdce rozbuší
až poslední motor zhasne

panika v letadle nastala
ty si jen v klidu seděla
v obětí jsme se drželi
a konec jsme už čekali
Autor vaal, 08.11.2011
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no nééé, překvapující pointa

09.11.2011 00:20:48 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí