VZPOMÍNÁNÍ - CENA ZLATA

VZPOMÍNÁNÍ - CENA ZLATA

Anotace: -

Něco o nás dvou

Ležíme za sebou

Oba dost schoulení

propleteni v objetí

Jen cosi jako čas

běží tiše kolem nás

O něm není ponětí

 

Ruka přes tvá prsa

Vždy stejná adresa

Druhá už na klíně

Zatím hrátky nevinné

Vnímám tvou vůni

snad tak po malině

 

Okno na nádvoří

Oba touhou hoří

V rozkoši Nevíme

Vždy jako po víně

všechno je snazší

I duše se povznáší

 

Řekne někdo ne!
Autor RU 82, 09.11.2011
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí