DRAK-hra pro tři...

DRAK-hra pro tři...

Anotace: -

Sníh krví tvé tělo zmáčí...jaký cíl ti určil on?Našels v sobě sílu dračí v hlavě zní ti dutý zvon.Dvě srdce teď v tobě válčí kdy skončí ta dlouhá pouť,nech v sobě ten oheň dračí v prsou větrem rozedmout.V hlavě zní ti dutý zvon neurčil ti osud on,jen sám svůj si osud našel v objetí,poznal jsi svou pravou tvář při odrazu z podsvětí.Poznat svoji temnou tvář a pomyslet na ní,pohledem sníh víří,pálí jak lásky v srdci nekonečné pláni.Probuď oheň z nekonečné slasti,setři z duše dlaní ty pradávné strasti saní.Jsi lovec ty milovat nesmíš to jen on..připravil tě o duši krutě teď zní v hlavě zvon.
K čemu cit bolestný v hrudi tón k čemu je?Krví vždy zavání a končí bez boje!Hnusem se třese nad podstatou dračí,lidské jsou jen slzy co zmáčí člověčí svědomí však tělo dračí.
Ohnivý klokot žhavé lávy zde mě on stvořil,chci zemřít tady.
Už žádné životy nevezmu víc,opět ten zvon..však necítím nic.
Naplním dlouhou pouť jen co se rozední,dnes zemře velký drak
ano ten poslední.Dívka spanilá o stěnu opřená,zesláblá bolestí hledí na syna.Dětský pláč rozzářil temnou sloji proč se ta dívka tak strašně bojí?
Sníh se její krví máčí jaký cíl mu určil on?Najde v sobě sílu dračí,či snad v srdci lidský tón?
Dračí síla v těle plane hasí lásku člověka,
proč se nedá obejít tahle kletba odvěká?
Autor Liška76, 09.11.2011
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jó, já jsem na to už před tím přišel, ale chvilku to trvalo :-)

10.11.2011 12:58:27 | Jeněcovevzduchukrásného

To je to co mne děsí promiň tamta neni slzy deště,ale když nebe pláče.

09.11.2011 16:57:37 | Liška76

...proč se nedá obejít tahle kledba odvěká?.
Proč?, protože , a to je tady na Zemi to nejhlavnější, právě, právě o To zde tady jde, a přeji Všem, aby zlo ze sebe vymetli.Hezké, zajímavé počtení.

09.11.2011 14:15:14 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí