CHvílE

CHvílE

Anotace: vzpomínka na léto ... A NIKOHO NEZAJÍMÁ

°

V šerosvitu mámivého ibišku
s paprskem léta na klíně
zrodila se ona chvíle
- ústa přimknutá k jeřabině

chytám ten okamžik do dlaní,
snad tentokrát se nevyvleče
jak korálky na krku svázaný
...
snad počká, tak vteřina bez výseče

chvíle tak známá - cizí
ukrytá v těle hlízy

*

svět přestává dýchat
barvy oblékly se černobíle
z obzoru nebe zmizelo
jak knoflík u košile

zůstala jen promarněná chvíle!
Autor EsmE, 17.12.2006
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to nádherně napsané...úžasná slovní spojení...;)

18.12.2006 14:27:00 | Lizzzie

tohle mne oslovilo. Hezké

18.12.2006 10:44:00 | retrivr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí