o slečně

o slečně

Zamávej usměj se
Vsak zdarma nedej se
Na baru sedíš jako královna
co nemá problém kopnout do hovna
Máš grácii zároven kuráž
si krásná ač nedbáš na svou visáž
nejsi hloupá víš co chceš
a ke koénci to vždy dovedeš
poté se krásně suměješ
Autor ostuda lidstva, 09.11.2011
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky vyjádřeno.

09.11.2011 16:42:23 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí