barová poezie z barového lístku jež sem po alkoholovém večeru ráno našel v kapse

barová poezie z barového lístku jež sem po alkoholovém večeru ráno našel v kapse

svůdné parfémy jahodové vůně
zbožnuju extrémy občas sem tůně
rozmazené obrazy nešťastné duše
vždyt stojíš na hrázi netvař se suše
zapoj trocha fantazie před tebou je prudkej sráz
ne každý dosáhne harmonie ne každej opustí tu svou hráz
Autor ostuda lidstva, 09.11.2011
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí