říkej mi

říkej mi

říkejte mi proroku
tvrzení co prohlásím
se vyplní sto do roku

říkejte mi šílenče
protože jím sem
od začátku už až do konce

říkejte mi sklenice ze skla
pokud máte fantaziii
já sem schopen udělat koně ze osla

říkejte mi bože
přesvědčím o tom někoho
ani ne všechny co navštíví mé lože

říkejte mi fetaku
ikdyž sem závislý míň než vy
jen mám život jak si na háku

a nebo mi říkejte radši jak chcete
mám jaksi nějak v píči
a do prdele s vaší hloupostí jděte
Autor ostuda lidstva, 09.11.2011
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí