A z nebe z hvězd tak zebe.....

A z nebe z hvězd tak zebe.....

Samotáře kolem potkávám
hledám mezi stíny Tebe
zase jim však zamávám
nebe z hvězd tak Zebe

na chodník ukládám
mince spadlé z nebe
já ale nehádám
já hledám ale Tebe

Proč tolik vahám
noci jsou oči bledé
to jen si střádám
hledám mezi stíny Tebe

Proč si zas nalhávám
co ale zbude
poslední mince máčkám
A Z NEBE HVĚZD ZAS TAK ZEBE...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 09.11.2011
Přečteno 306x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, Lockedlady
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi moje krevní skupina, miluju tvý básně=)

10.11.2011 12:23:07 | prostejina

Zebe, zebe... :-)

10.11.2011 06:50:37 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí