Bez Titulku

Bez Titulku

Anotace: -

Kde to žiju, kde to jsem

V realitě ztrácí se můj sen
V noci nechat si krásně zdát
Ve dne s životem se prát

Ve snu mají se všichni rádi
V realitě obrací se k sobě zády
Ve snu každý s každým kamarád
V reailtě šeptají si,toho nemám rád

Ve snu každý s každým je si rovný
V realitě slyšíš,toho slabšího bodni
Ve snu každý na každého se usmívá
V realitě, jeden druhého zapírá

Ve snu je krásně, kéž bych jen spal
Neprobudit se, to špatné bych nepoznal
Kdy bude konec, kdy nastane den
Kde každý s každým bude žít svůj sen

Těším se až přijde noc a skončí den
A já si začnu žít svůj krásný sen
Těším se až skončí noc a přijde den
A já si začnu žít svůj sen...



Šťastný bude člověk tehdy, kdy promění svůj život v sen...


Autor Vox.Cordis, 09.11.2011
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí