Ta divná holka

Ta divná holka

Sedím na židli, naproti mně ta divná holka.

Proč se na mne stále tak dívá?!

Copak je na mě něco tak zvláštního?

To spíš ona vypadá jak nějakej blázen.

 

Tváří se…divně.

Nikdo ji nechápe, všichni jsou proti ní

Chudáček. tss.

Jako by někoho zajímala…

 

Ten její ublíženej pohled mě vytáčí,

Ať se tváří aspoň normálně, když už na mě musí tak čumět.

Copak je na ni někdo zvědavej?

Já teda ne.

 

A tak jdu pryč a ona se mnou.

 

Pitomý zrcadlo!
Autor bellis perennis, 09.11.2011
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: Radhuza, jondys
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nezbývá, než se ji naučit milovat ;)

29.10.2014 09:06:19 | Radhuza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí