Kabaret

Kabaret

Anotace: -

Tak vločka sněhová skončí na sametu
v tom krutém věku rudé barvy
Pierot sprvu  mlčíce
vzpomene si na tu větu
to jak přinutil
chudé jíst larvy
a jak smál se tomu kabaretu,
suše,
pohrdavě,
míříc na ně konec hlavně

kdo má právo soudit chudé
bez času jen víra zbude
a co láska k člověku?
hovno,
hovno,
člověk ten je bez vděku
společnost se rozpadla
už dávno
zbyl jen pocit kyvadla
ze strany
na stranu
a když nejsi pro stranu
topíš se dál v bezprávu
Autor Fanosh, 09.11.2011
Přečteno 269x
Tipy 9
Poslední tipující: Liška76, Rezkaaa, Lockedlady, ewon, Marquizzzka sarkastoptiminihilistka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se moooc líbí...parádní :)

21.11.2011 08:56:43 | Lockedlady

Sem,tam,sem,tam houpe se vyčkává kdy Fanosh něco přidává.Hezký..

10.11.2011 08:29:09 | Liška76

další s těch starších, já vím, sem líný jak veš..

09.11.2011 20:48:45 | Fanosh

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí