baňky

baňky

Anotace: vánoční...

Přinesl si igelitku
plnou baněk
V podobě
srdíček,motýlků
a sáněk

Přinesl si vánoce
na letáku
s velkou nabídkou
z obchoďáku

naše první vánoce

Chtěla bych
abys z té tašky hypernova
Vyndal i hyperlásku
a pověsil ji na špičku vánočního stromečku
Pak ze mě zase znova
Bude malá holka na chviličku
Co věří na Ježíška….
A kdyby ta láska jako baňky rozbila se
Tak od Mrazíka půjč si sáňky
A kup ji zase v rmarketu
po vánocích mají vždycky slevu
Pokud se nepletu!
Autor laura3, 18.12.2006
Přečteno 641x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí