Po desátém měsíci

Po desátém měsíci

Anotace: -

Je to krásné býti s tebou,
v čase lásky největší,
polibek já chci ti dát.

S láskou v kapse, nocí bledou,
měsícem nabírám cestu světlejší,
z deseti měsíců, každý tě mám rád.

Za lásku vždy dva se perou,
vždy o citech nás přesvědčí,
že za lásku, cenu má se klát.

Krásné city dopředu se derou,
srdce mé to dosvědčí,
že si se mnou můžeš hrát.

Teď vyber ruku, jedno kterou,
snad tě volba potěší,
že dárek malý chci ti dát  ♥ ♥ ♥
Autor Jiskroid, 09.11.2011
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76, Live to fight
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufá,že pro ni takhle budeš psát i za dvacet let..hodně štěstí.

10.11.2011 08:24:54 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí