O (MÉM) ALKOHOLISMU

O (MÉM) ALKOHOLISMU

Anotace: -

Došlo pivo rum to jistí

Překrásně si hlavu čistím

Zítra to zas bude dřina

Navštíví mě kocovina

 

Sám nad sebou ruce myju

Taky cítím trochu vinu

 

Zítřek ten si protrpím

Znám to proto dobře vím

Přijde zase chuť na pití

Někdy prostě není zbytí
Autor jondys, 09.11.2011
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Radhuza, Lockedlady
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slušně nabité životní zkušeností..nekolika generací...poctivá práce

18.02.2012 23:24:06 | poeta

jsem ráda že v tom nejsem sama :D

21.11.2011 08:15:00 | Lockedlady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí