Osudová /tadadadá-tadadadá/

Osudová /tadadadá-tadadadá/

Anotace: -

nemám chuť

popíjet

barevný hořkosti

který jdouc

ze tvých rtů

pálí až

na kosti

 

sadíš mě

do řádků

zalíváš spoře

úsměvy ob stránku

úšklebků

moře

 

cucháš mi

vlasy

a za krkem mrazíš

pocitem

sladkým

mi trn

v patu vrazíš

 

co ještě, živote?

copak mi dáš?

detaily

minuty

masky mé znáš

 

koveš mne z oceli

za to ti dík

rány se zacelí

-

zbytek je zvyk.

 

 

 
Autor Lucijena, 09.11.2011
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: qpal, Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takový život prostě je..hezky napsané.

10.11.2011 08:20:22 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí