Mé nitro

Mé nitro

Anotace: -

Ve tmě se krčí,
rukama se objímá,
a v ní to křičí,
nikdo se nezajímá.

V místnosti kulaté,
bez rohů a bez dveří,
srdce žalem prokláté,
své duši už nevěří,

Křičí s plných plic,
však platné moc to není,
pláče ještě víc,
žal by roztrhl ji vedví.

Ale ten pocit,
co duši tak moc svírá,
nejde utlumit
a mysl rozežírá.

Proč to tak je neví,
snad život prsty proklouzává,
bojí se, že jí to změní,
podstatu sebe sama.

Úzkost drží ruku v pěst,
okolo její duše,
Už nevidí víc světlo hvězd,
ach ano, zní to suše...
Autor Neff, 10.11.2011
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá,hezká.

10.11.2011 08:16:01 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí