ŘEKNI ODPOVÍM

ŘEKNI ODPOVÍM

Anotace: -

***

Piha je tečkou dokonalosti a

na tvé tváří jen hordou úryvkovitých myšlenek na léto

bez tropických štípanců cécéček v hejnu rodících  se malárií

a roztodivných květů plazících se lílií se stvolem apokalyptických příběhů

vztyčeného ukazováčku do oblasti srdceryvných ržání

kobylek sarančat požírajících vlastní druh nejlépe zaživa ránem

čístící se dentální nití provlečenou do ucha vyposlechnutého dogmatu

pokrytecky třídící hrách od otrub vlastního semene

do stoupy a tlouky sypající tříšť kolemjdoucím v nůše bez duše

zbytečně ohnutých zad harlekýnů tesajících klínové písmo do vyplazených jazyků

chameleónů čpících na větvích rozeklaných soutěsek na pobřeží

soutoku dvou slov … Agapanthus praecox

***
Autor WAYWARD, 10.11.2011
Přečteno 365x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, hloubavá, jvacl, Radek.oslov.Šafárik, Kars, páááááááá, labuť, fuu
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdyby jen pihy...

12.11.2011 17:43:52 | hloubavá

labuť...zrcadla nelžou a to je dobře :)

11.11.2011 13:40:23 | WAYWARD

Každý zrcadlo mi počítá, kolik jich moje tvář má... :-)

11.11.2011 08:19:03 | labuť

...děkovám

10.11.2011 14:27:19 | WAYWARD

Tvář bez pih je jako nebe bez hvězd..nemám ráda sarančata a lile se taky nedaj žrát..Moc se mi líbí..

10.11.2011 10:33:26 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí