NEPTUNOVY LISTY

NEPTUNOVY LISTY

Anotace: -

Měsíc chladné světlo vrhá
na bělostný list papíru
Ruka díry do tmy trhá
v prázdném srdci vesmíru

Obavy o tichu věčném
má slova berou útokem
Rozbouřeným nekonečnem
jest ostrov můj obehnán jen

Láhev rumu dohasíná
Kapky už v ní nezbylo
Mne samého mi připomíná
Duši mou moře pohřbilo

V její hrdlo vkládám psaní
Vlnám touhy odevzdám
O pomoc své zavolání
O záchranu prosbu vám

Na hladině se vzkazy tříští
jako modlitby bezcenné
Nebe řve a hvězdy piští
Obzor mlčí nesměle

K vlnám se teď můj sluch stáčí
řeč moře už dobře znám
odpověď po vlnách kráčí
,,Promiň, brachu, jsi v tom sám"
Autor Ahimsa, 10.11.2011
Přečteno 263x
Tipy 5
Poslední tipující: Rootness, Ollie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda, skoro jsem zapomněla, jak úžasně dokážeš zabalit do písmenek obrazy a pocity...
Kecám! ;))))))))) Tvůj rukopis se zapomenout nedá! ;)

Po delší odmlce (kolikáté už?!) jsem zas nakoukla a jsem hrozně ráda, že pořád píšeš. A pořád stejně dokonale... :)

Ahoj :))

30.01.2012 06:02:38 | Ollie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí