Na vlnách vášně

Na vlnách vášně

jsi vodní hladina
odrážíš krásu
třpytíš se
záříš
ztrácíš se v jasu

smočím rty vyprahlé
ve tvojí řece
a na vlnách vášně
ti odevzdám srdce

už nemohu zpět
do hlubin propadám
ačkoli topím se
strach najevo nedávám

klesám a klesám
však necítím chlad
cítím jen žár
a touhu milovat
Autor James Libustka, 10.11.2011
Přečteno 322x
Tipy 14
Poslední tipující: tato22, E.T.Jane, jvacl, Jeněcovevzduchukrásného, strašidýlko-střapatý, labuť, Petbab, Lorraine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska, čarodějka jedna
i když nás topí, je bezedná

11.11.2011 08:21:28 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí