Pocitová..dnešní

Pocitová..dnešní

Anotace: -

Tonoucí v hořích                                      bolestech v mořích

ke dnu se vrací                                           v bouřkových mracích

ničí mne zloba                                             kamenná doba

bolesti okolí cítím                                      opět se vrací

postrádám volnost                                     jako ti ptáci

snový svět kácím                                         jak padlí jaci

v prachu cest se válím                               v křeči života

vše mé tělo drtí                                              nicota smrti
Autor Liška76, 10.11.2011
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, strašidýlko-střapatý, Petbab, kavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu je to zmatené , ale něco to do sebe má ... Jirka

10.11.2011 19:37:59 | kavec

(kamenná).. doba kamenných srdcí

10.11.2011 16:29:58 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí