Podzimním ránem

Podzimním ránem

Anotace: -

Mezi stébly uschlé trávy

a ostružiním

na opuštěné stráni

u lesa

prosvítalo podzimní slunce

jako poslední memento léta

nostalgicky rozpouštějíce

jinovatku z rána

tak chladného

jako svit úplňku

a hvězdy vedle něj

která září na cestu

všem zbloudivším bludičkám

srdce mého...
Autor Neldor, 10.11.2011
Přečteno 222x
Tipy 4
Poslední tipující: Neldor, Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí