Rozchod...

Rozchod...

Anotace: -

Cítím se prázdná
když odešel jsi
srdce jsi mi vyrval
z těla
a teď ho držíš
potají
v dlaních
možná abych
zapoměla
na tu bolest
ale mnohem větší
bolest
tím způsobíš
...
Autor TedelyBear, 10.11.2011
Přečteno 190x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí