Karamelová

Karamelová

Je krásná a voní po mandlích.
Je tvá.

Ona. A naproti ní ty.

Když se dívá do tvých očí,
roztápí se jako čokoláda.
A je ještě mnohem sladší...
Nemá však srdce.
zapomněla ho u tebe,
když odcházela nad ránem.
Po další noci vášnivého milování,
kterým si tě snaží připoutat.

Znáš ji nazpaměť, myslíš si.
Přitom znáš jen její tělo.
(a jméno, u něj ovšem zaváháš)

Nemáš snad oči?

Je tu pro tebe. (zatím)

Je krásná a voní po mandlích.
Sladší než čokoláda, spíše karamel.
A ten zhořkne, když dlouho váháš...
Přečteno 274x
Tipy 8
Poslední tipující: Liška76, jvacl, Lucucu, Princezna.Smutněnka, Jahudkka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy se sladké tak přejí, ale ta krása když čokoláda s karamelem hřejí...

10.11.2011 22:30:16 | Jahudkka

Sladká láskou tepe jen aby tě nesněd..

10.11.2011 21:24:27 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí