O mrtvých snech

O mrtvých snech

Jeden sen. Druhý sen. Třetí sen.
(pardon, dál se mi nechce počítat)
Padají k zemi, protože už nemají sílu odolávat větru.
Blednou a mizí v cizích světech.

Jako my. Líní sběratelé vrásek.

Sny mám toulavé a všem dochází síly.
Kam vítr tam plášť,
přesto jeden po druhém vrací se domů...

K matce zemi. Jako podzimní listí.

Však je podzim.
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: Liška76, klaris.mertlice, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná.

11.11.2011 08:56:35 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí