Hřbitovy

Hřbitovy

Vždycky jsem myslel,

Že v tomhle věku, co teď mám

Je člověk dávno mrtvej

Rok za rokem se posouvám

A ještě bych se zdržel

 

Vždycky jsem myslel,

Že nic mě nespoutá

Teď vidím, jak málo jsem viděl

A každej, kdo mě ohromil

Má někde, za co by se styděl

 

Já retušér se otáčím

A řady smírčích křížů v zádech mám

Jsou to všecky mý viny a co teď s tím

Ve spárech svýho hřbitova

Jsem   SÁM

 

Vždycky jsem myslel,

Že pohnu světem

Teď doufám, že vůbec něco přijde

S příštím podzimem, zimou, jarem či létem

 
Autor Martin Škréta, 10.11.2011
Přečteno 242x
Tipy 4
Poslední tipující: Martin Škréta, Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pohnout světem nakrmit hladové,dát oči nevidomým,svobodu pohybu chromým,vyléčit nemocné smutným radost dát..také bych chtěla až pak v klidu věčně spát..

11.11.2011 08:54:42 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí