Cikánka

Cikánka

Anotace: věřte nevěřte...

Krámek v uličce zapadlé,
rezavý vývěsní štít.
Obchodnice s tajemnem,
předpoví co budeš chtít.

Pohybem ruky vyhublé,
láká zbloudilé kolemjdoucí.
Budoucnost všem nastíní,
všude kolem tma tmoucí.

Do chvíle poslední
netušíš co bude se dít.
Je třeba si vybrat jen
odkud ,,pravdu" vzít.

Koule z křišťálu,
karty či z kávy sedlina.
Pohodlně se posaďte,
její show právě začíná.

Za pár mincí drobných
osud z dlaní prý vyzradí.
Každému co slyšet touží,
zdroj štěstí poradí.

Někdo zklamán, jiný spokojen
v klidu všichni odchází.
Pohled věštkyně tajemný
na další cestě je provází...
Autor Modrý Adept, 19.02.2005
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí