Podívejte se na sebe

Podívejte se na sebe

Anotace: ***

Třpyt světla v odraze,
na podlaze ze zrcadla kousky,
tak zrádná byla podoba v obraze,
tak zlá byla podoba a nejen lásky.

…podívejte se do těch střepů,
že přináší štěstí? Skutečně?
a pozorujte co vidět nechcete,
co spatříte? To je každého tajemství.

Třpyt světla v odraze,
smrt, láska, přátelství,
či jen vlastní stín v tom obraze,
šero a jen moc cizích lstí.

…nejste zas tak dokonalý,
přátele určitě máte a ty Vás chválí,
bojí, že by o Vás mohly přijít,
je Vás několik a přece jen pár.

Poslední třpyt ze slunečního světla,
poslední hodnocení jedné básně,
poslední příběh a jediná možnost,
jak ukázat sebe a nikoho jiného…Že jo? Dokonalý…
Autor Láďa, 18.12.2006
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí