Bude zase stávka, nebo ne?

Bude zase stávka, nebo ne?

Anotace: -


"Nazdár, tak zas vyrazíme do ulic, stávkovat, bojovat..."


"Bojovat... za co?"


"No...aby bylo nejen na jídlo, ale i na knížky...."


"Proč, vždyť u jídla se nečte.."


¨*!*¨


Konec úvahy.


¨*!*¨

Autor , 10.11.2011
Přečteno 212x
Tipy 6
Poslední tipující: kavec, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí