Mám za sebou spoustu dní

Mám za sebou spoustu dní

Mám za sebou spoustu dní

a každej moh bejt poslední

já vím

Mám v letokruzích vepsaný

všechny léta minulý

svoje, i ty tvý

 

Vím, dávno dobře vím

slzy utopí i oči bezedný

hořkost má příchuť starejch vín

ze svahů cizích vin

Nahý jsou stejný, svlečený,

švorc a hlavy sklopený

jména bez ceny

bezcenný 

 

Mám za sebou spoustu dní

a každejch moh bejt poslední

já vím

Mám pozůstalost bílejch míst

po zaprášenejch legiích

hledám stopy lví

 

Vím, dávno dobře vím

kolik proher dá jedno vítězství

andělé šípem prostřelí

srdce těm, co jim prostřeli

každýmu tady, jeden zvon

velkej nebeskej metronom

měří časy na potom

A potom….
Autor Martin Škréta, 11.11.2011
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: Martin Škréta, Liška76, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A potom jen slyšíš hlasy...kde jsi lásko sešla z trasy?Líbí se mi..

11.11.2011 10:36:14 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí