Má jediná

Má jediná

Mám dvě oči, které mlčí.
Mám jedny rty, které propadly smutku.
Mám dvě ruce, které klesly pod tíhou světa.
Mám jedno srdce, které křičí lásku k tobě.

Srdce stále čeká, stále žádá.
Však nic nedostane.
Je jen druhým v pořadí.

Láska k tobě mi dala křídla.
Ty však jen z vosku byla, u slunce se roztavila.
Já k zemi padám, už se všeho vzdávám.
Dopadám a vím, že jsem stále tím druhým.

Nemohu ti dát víc než sebe.
Vím je to málo, však láska i v samotě přetrvá.
Jdi s ním a přeji, buďte šťastni.

Odejdi s ním, v západ slunce, ruku v ruce.
Mne ponechte osudu, naše cesty spojil, ale rozvést se musely.
Zavřu se opět do pokoje samoty.
Snad už nikdo nezabouchá na jeho dveře.
Autor Bílý vlk , 11.11.2011
Přečteno 226x
Tipy 8
Poslední tipující: Liška76, Radek.oslov.Šafárik, BARBYE, Alex Ardes
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hluboká pěkně se čte..

13.11.2011 09:07:01 | Liška76

Pane jo - má hloubku. Moc hezká, smutná a až strašlivě pravdivá... :( Ale i tak ST.

12.11.2011 17:34:52 | Alex Ardes

povedená,těším se na další

12.11.2011 13:49:26 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí