Vzpomínání

Vzpomínání

Anotace: Za podzimního smrákání uprostřed žloutnoucích stromů...

Kůň ve stáji tiše ržál,
jakoby se zítřka bál.
na obzoru oheň plál,
jak tam vítr v horách vál.

A já v šumu lesa zase slyšela tvůj hlas
hledím na nebesa, co jen zbylo z nás?

Řeka jenž i v noci bděla,
svěřit tajemství mi chtěla
o tom co vkol uviděla,
když tmou svoji píseň pěla.

Noc prosycená úvahami,
kdy ztracené se vrátí zpět,
vše co se stalo za horami,
tma mi chtěla vyprávět.

Já cítila tou krajinou
TO něco, jenž mi říkalo,
že vzpomínky nehynou.
A žluté listí zemi skrývalo…
Autor Hor, 18.12.2006
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: padající do neznáma, pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí